Dokus granskning av islamistiska miljöer

●Tisdagen den 22 november kl 19:00: ”Dokus granskning av islamistiska miljöer” Sofie Löwenmark är svensk journalist och debattör med marockanska rötter. Hon har varit krönikör för Expressens ledarsida och kolumnist i tidskriften Fokus. Hon är en av grundarna till organisationen Doku som granskar våldsbejakande islamism.
Doku sätter ljuset på nätverk, personer, organisationer och andra aktörer inom den jihadistiska miljön, samt den verksamhet de bedriver för att underminera demokratin och så split mellan olika befolkningsgrupper. Mötet kommer att hållas i Tabernaklet, Storgatan 39, Göteborg och via Zoom. Föranmälan krävs. Klicka på namnet Sofie Löwenmark och anmäl er för att delta i detta möte. OBS Senast Söndag den 20/11 23:59.

Sofie Löwenmark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.