Tvåstatslösningens framtid

●Tisdagen den 13 september kl 19:00:
” Tvåstatslösningens framtid”, Johan Berggren är författare till boken ”Den perfekta konflikten: Israel-Palestinafrågan inifrån”, som kom ut i maj 2021. Johan Berggren har arbetat med Israel-Palestinakonflikten, både som rådgivare till Tony Blair och som stabschef vid Kvartetten i Jerusalem. Han har dessutom tidigare tjänstgjort som planeringschef hos Fredrik Reinfeldt och politiskt sakkunnig till Anders Borg i den tidigare Alliansregeringen.
För närvarande arbetar Johan Berggren som svensk diplomat, baserad i Amman, på Svenska dialoginstitutet för Mellanöstern och Nordafrika. Föredraget kommer att handla om möjligheterna och förutsättningarna för en tvåstatslösning och bygga på hans bok och hans tid i Mellanöstern. Mötet kommer att hållas via Zoom, men det finns möjlighet att delta i vår lokal i Tabernaklet, Storgatan 39, Göteborg och se föreläsningen på storbild. Föranmälan krävs.

Klicka på Johan Berggren och anmäl för att delta i detta möte. OBS Senast Söndag den 11/9 23:59.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.