Itamar Marcus inspelning på YouTube

Klicka på bilden av Itamar Marcus så visas inspelningen

Här är ett litet utdrag från beskrivningen av vad Itamar Marcus arbetar med.

Den palestinska myndighetens strategi för barnsoldater mot Israel

Den Palestinska myndigheten (PA) utfordrar palestinska barn med en kraftig diet av reklam för barnsoldater. På så vis finns en kader av barn som är beredda att gå ut i strid när PA bestämmer sig för att köra en våg av terror.
 
 
 
 
 
 
Flickor med automatkarbiner leder Fatahs årliga parad, hämtad av Palestinian Media Watch från Fatahs officiella Facebooksida.

Om du vill veta vad som verkligen står i centrum för Palestinas konflikt med Israel så fråga inte politiker eller diplomater. Vänd dig till de verkliga experterna – palestinska barn. Till skillnad från resten av världen har de uppmärksamt tagit in vad deras ledare och lärare har undervisat dem om – och de skriver redan under sina lärdomar med blod……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.