Välkommen till höstens föreläsningar 2021 – live och Zoom

nullnullVår ambition är att även denna termin erbjuda ett fantastiskt program med många intressanta föreläsare. Vi har planerat fyra mötestillfällen under hösten, se datum längre ner. Föreläsare till de tre första mötena är klara. Information om föreläsare till det sista mötestillfället kommer senare. Nu när många är vaccinerade planerar vi att erbjuda möjligheten för dem som vill att delta fysisk samtidigt som mötet går ut via Zoom till dem som föredrar det. Vi följer FHM:s allmänna råd och rekommendationer för att göra de fysiska mötena så Corona-säkra som möjligt. Det krävs föranmälan både till de fysiska mötena och via Zoom. I höst provar vi ett nytt sätt för anmälan, som förhoppningsvis ska vara enklare för alla. Klicka på länken här och anmäl dig i formuläret för att delta i september. Du som saknar mejl kan anmäla till 0705-401226.
Länkar för anmälan till programmen oktober – december skickas ut senare.

●Tisdagen den 14 september kl 19:00:
”När teologi blev 68-ideologi: Etablering av Israelfientlig opinion inom svensk kristenhet 1967 – 1982”
Johan Sundeen

– docent i idé och lärdomshistoria redogör för sin forskningsrapport med samma titel. Han beskriver bl.a. hur den socialdemokratiska Broderskapsrörelsen och den kristna studentföreningen Kriss fungerade som ett ”nav i det anti-israeliska opinionsarbetet”.
Mötet kommer att hållas i Tabernaklet, Storgatan 39, Göteborg och via Zoom.
Föranmälan krävs. Klicka på länken här och anmäl för att delta i detta möte

●Tisdagen den 19 oktober kl 19:00:
Hur Israel byggdes – och fortfarande byggs – av frivilliga organisationer”
Ulf Cahn

● Tisdagen den 16 november kl 19:00:
Paul Widén som är journalist med bas i Israel kommer att föreläsa via Zoom. Ämnet är inte fastställt

●Tisdagen den 7 december kl. 19:00:
Programmet inte fastställt. Vi återkommer med mer information

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *