Inte försent att anmäla sig till Zoom-mötet den 23 februari med Noam Bedein

Här är programmet:

●Tisdagen den 23 februari, kl. 19:00
”The Dead Sea Comes Alive! A Visual Arts Presentation” Noam Bedein – israelisk fotograf och fotojournalist samt grundare av organisationen The Dead Sea Revival Project, som fått mycket uppmärksamhet för sitt miljöarbete med att bevara Döda havet. Noam kommer att berätta om sitt miljöarbete och om vattendiplomati i ett av världens mest vattenfattiga områden, och inte minst visa fantastiska bilder av Döda havet. Bilder som du aldrig förr har sett! Föreläsningen kommer att vara på engelska.

Anmäl dig här: info@sverigeisraelvast.se. Du kommer då att innan mötet få en Zoom-länk till din epost.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *