Vårens återstående program är inställda – vi planerar för hösten

Vi höll öppet i det längsta för att stormen skulle avta snabbt, men nu är det bara att konstatera att vi tvingas ställa in återstoden av planerade program för våren. Det gäller mötena 14 april och 5 maj, liksom det preliminära programmet i Borås 26 april. Och det betyder att årsmötet också får vänta till senare.

Både föredragshållarna och styrelsen är överens om att vi inte ger upp utan planerar för att få med dem i höstprogrammet. Vi har preliminärt planerat för höstmöten på dessa tisdagar: 25 augusti, 15 september, 13 oktober, 10 november och 8 december. Dessutom planeras för en halvdag söndag 1 november om hur Israel byggdes av frivilliga krafter. Detta med anledning av att Förenade Israelinsamlingen fyller 100 år i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *