Mötet den 24 mars med årsmöte är inställt

Styrelsen har, pga. corona-pandemin, beslutat att ställa in det planerade mötet den 24 mars. Föredraget kommer att planeras in till senare tillfälle.

Tills vidare hoppas vi kunna genomföra återstående program under våren, närmast med militärhistorikern Marco Smedberg om IDF den 14 april.

Under förutsättning att vi kan hålla det planerade mötet den 5 maj med Torbjörn Karfunkel om de judiska flyktingarna kommer vi att förlägga årsmötet till den dagen. Starttiden blir i så fall klockan 18.30.

Vi behöver i det här läget tillgång till snabba kontaktkanaler till våra medlemmar. Har vi din aktuella mejladress? Har vi ditt mobiltelefonnummer som kan användas för sms? Om inte bör du anmäla detta till oss på epost info@sverigeisrelvast.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *