Här är vårt höstprogram. Alla välkomna!

Äntligen kommer höstens program. Vi har en rad spännande gäster som du kan se.

Vi ökar också vårt samarbete med Judiska församlingen. Under sommaren inbjöd församlingen till ett fint program med fyra körer, deras egen som heter Miriam tre från Israel. Nu inbjuds vi till att lära modern hebreiska och i mejl till medlemmarna kommer snart en inbjudan till författarkväll. För deras säkerhet krävs alltid föranmälan i god tid (plus foto-leg när man ska in). Föranmälan vill de numera ha via nätet. Samtidigt blir vi själva mer beroende av e-brev för snabb kommunikation. Om du har e-mail men inte får några mejl från oss – hör av dig snarast!

Du som flera gånger har tagit med gäster till våra arrangemang – tänk på att vi alltid behöver bli fler och avgiften blir lägre för nya medlemmar i samma hushåll. 200 kr för första medlemmen, 100 kr till för varje tillkommande i hushållet.

Och apropå medlemsavgiften. Vårt register säger att några inte har betalat årets avgift än. Vi vet att det varit en del strul med det nya systemet där riksorganisationen tar in avgifterna. Om du är osäker på om du har betalat i år, hör av dig till mig eller till kassören, Carina.

Bland det roligaste (tycker jag) som händer är att vi nu är på väg att kunna ordna lokala möten på fler platser. Vi vill ge valuta till alla er som bor utanför Göteborgsområdet. Vi börjar där vi hittar medlemmar som kan och vill hjälpa till att ordna lokala möten. Och nu verkar vi vara på gång i Borås, förhoppningsvis en glad nyhet för alla i Sjuhäradsområdet. Hoppas snart kunna skicka ut information om vad, var och när.

Hoppas vi ses i höst.

Jörgen Knudtzon, ordförande


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *